Ne brinu ju kilogrami

Od mršavice s uvijek pretjeranom šminkom i lažnim tenom postala je dama raskošnih oblina

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) Christina Aguilera i Jordan Bratman (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +4 Christina Aguilera (Foto: AFP) Galerija

Christina Aguilera ima 38 godina, dvoje djece, zaručnika Matthewa Rutlera te rasprodane koncerte.

Pjevačica Christina Aguilera nedavno je nastupila u Dublinu pred rasprodanom 3Arenom.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

Plavokosa pjevačica tamo je stigla u sklopu svoje turneje "The X Tour", a da je još uvijek vrlo popularna, dokazala je rasprodanim irskim koncertom.

Iako jedna od nekad najvećih svjetskih zvijezda danas nije toliko popularna kao početkom 2000-ih, kada je popularnija od nje bila samo njezina vječna rivalka Britney Spears, ipak je još uvijek glazbeno aktivna, a u posljednje vrijeme sve ju češće viđamo i na raznim holivudskim događanjima.

Christina danas ima 38 godina te dvoje djece, 11-godišnjeg sina Maxa i 5-godišnju kćerkicu Summer.

Maxa je dobila iz proplaog braka s Jordanom Bratmanom, dok je kćerkica stigla kao kruna ljubavi sa zaručnikom Matthewom Rutlerom, s kojim je u sretnoj vezi od 2010. godine. Kćerkica je stigla u ljeto 2014. godine, a nekoliko mjeseci ranije Matthew je kleknuo. Ipak, par do danas nije stao pred oltar, a intimu skrivaju kao zmija noge.

Prije Matthewa pjevačica nije imala previše sreće u ljubavi. Srce joj je prvi put slomio pomoćni plesač Jorge Santos, za kojeg je kasnije otkrila kako je zapravo bio gay, a onda je uslijedio i razvod nakon pet godina braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Pjevačica je sama otkrila kako su im se razišli životni putevi te kako su oboje odrasli u različitim smjerovima, no dugo se šuškalo da su do razvoda dovele njezine brojne prevare. Pričalo se i da je par imao otvoren brak, no Jordanu je dosadilo da mu supruga kući dovodi druge žene za zabavu.

Kako god bilo, Christina je danas sretna žena koja uspješno balansira između privatnog i poslovnog života, a ne zabrinjavaju je ni napisi kako je natukla popriličan broj kilograma od glazbenih početaka. No to je tako kada se osjećaš dobro u vlastitoj koži, bez obzira na sve.

Koliko se Christina fizički promijenila od svojih početaka, pogledajte u našoj galeriji. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Izet Hajrović (Foto: Instagram) Celebrity Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene