Pop-senzacija Christina Aguilera na društvenim mrežama gotovo uvijek objavljuje glamurozne fotografije, no realnost je često drugačija.

Galerija


Kada ne nastupa, 39-godišnja pjevačica Christina Aguilera dane provodi u krugu obitelji.

Vezani članci Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Ovaj je spot prije 17 godina šokirao gledatelje zbog golotinje i vrućeg plesa, a danas bi mu se smijali Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?

Nekadašnju pop-senzaciju paparazzi su uhvatili u Los Angelesu sa zaručnikom Matthewom Rutlerom, s kojim je krenula u školu po kćerkicu Summer.

Tom prilikom Aguilera je pokazala da je i ona kao i sve ostale žene od krvi i mesa te voli ležernija izdanja za opuštene trenutke s obitelji.

Iako njezine društvene mreže vrve fotografijama u glamuroznim izdanjima, realnost je često drugačija, no čini se kako se pjevačica nije previše uzrujala zbog toga što ju fotografiji hvataju u takvom izdanju.

Također, često ističe kako se unatoč tome što je dobila kilograme, od glazbenih početaka nikada nije osjećala bolje u svojoj koži.

Podsjetimo, osim 5-godišnje Summer, koju ima s dugogodišnjim partnerom Matthewom, Aguilera ima i 11-godišnjeg sina Maxa iz propalog braka s Jordanom Bratmanom, koji je potrajao samo 6 godina.

"Bilo je jako teško, puno suza i tuge i iako su uz mene cijelo vrijeme bili bliski prijatelji i mama, ponekad mi je bilo teško ustati iz kreveta", iskreno je priznala u jednom intervjuu Christina govoreći o razvodu. Međutim, ubrzo je u njezin život ušao Matthew te zaliječio slomljeno srce.

Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"