Cara Delevingne i Kaia Gerber snimljene su u srijedu u Los Angelesu dok su bile na prosvjedu za prava Afroamerikanaca.

Galerija


Manekenke Cara Delevingne (27) i Kaia Gerber (18) privlačile su pažnju svojim prisnim odnosom na prosvjedu pokreta Black Lives Matter. 

Vezani članci Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da'' Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Došle su gledati teniski meč, no čitavo vrijeme nisu skidale ruke jedna s druge

Cara i Kaia su se grlille u srijedu u Los Angelesu dok su bile u gomili ljudi okupljenih zbog prava Afroamerikanaca. Djevojke su se dio vremena grlile, a dok su hodale, držale su se za ruke. 

Delevingne i Gerber privlačile su pozornost i svojim odjevnim kombinacijama. Cara je obukla bijeli top i crne vruće hlačice, dok je na glavi imala šiltericu. Kaia, koja je kći proslavljenog supermodela Cindy Crawford, bila je u mini haljini s točkicama. Obje su manekenke imale zaštitne maske na licu. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

Cari se kasnije na prosvjedu pridružila još jedna prijateljica, glumica i model Margaret Qualley (25). Djevojke su se zagrlile pri susretu, a kasnije su sjele sa strane i zapričale se i tek se tada Delevingne odvojila od Kaie. 

Inače, Cara se nedavno rastala od dugogodišnje partnerice Ashley Benson, poznate po ulozi u seriji "Male slatke lažljivice". Nakon prekida su ostale u dobrim odnosima i imaju riječi hvale jedna za drugu. 

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe