Cara Delevingne, Amber Heard i Elon Musk navodno su imali trojac prije četiri godine, odmah nakon Amberine rastave od Johnnyja Deppa.

Galerija


Manekenka i glumica Cara Delevingne posljednje je poznato ime koje je povezano sa skandaloznim razvodom Amber Heard i holivudskog ljepotana Johnnyja Deppa. Navodno je upravo ona ljubovala s Deppovom bivšom u njegovom stanu u Los Angelesu 2016. godine, a u svemu im se pridružio i poduzetnik Elon Musk, piše Daily Mail.

Vezani članci Johnny Depp - 10 Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru Johnny Depp i Amber Heard Tijekom suđenja su iznijeli "prljavo rublje" svog turbulentnog braka, a presuda je zabrinula njegove odvjetnike

Slavni trio imao je aferu navodno odmah nakon Amberine rastave od Deppa. Izvori bliski glumcu ističu kako Depp nije odbacio mogućnost pozivanja Care na sud kako bi iskoristio sve informacije koje ona ima protiv 34-godišnje bivše supruge. Već ranije je zatražio da Elon Musk i James Franco sudu predaju poruke, e-mailove i bilo kakve pisane razgovore koje su imali s Heard u svibnju 2016. godine.

"U ovom se slučaju svašta još može dogoditi", zaključili su stručnjaci koji prate slučaj njihove rastave od samoga početka.

Johnny Depp je protiv Amber Heard podigao tužbu nakon što je ona u Washington Postu objavila da je žrtva obiteljskog nasilja te je oštro reagirao i istaknuo da nikada nije podigao ruku na nju. Od onda su odvjetnici počeli prikupljati brojne poruke koje su Heard i Depp razmjenjivali s prijateljima, a u kojima su naveli detalje svoga odnosa.

Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!