Sve traženije lice

Jabuka ne pada daleko od stabla: U ultra-uskoj kombinaciji naglasila vitko tijelo, naslijedila ga od legendarne modne ikone

Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) +0 Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Galerija

Kaia Gerber snimljena je u uskim tajicama i grudnjaku u kojima je njezina vitka linija itekako došla do izražaja.

Mlada manekenka Kaia Gerber dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla jer je očigledno puno toga naslijedila od majke, slavne Cindy Crawford koja je prije tridesetak godina žarila i palila svjetskom modnom scenom.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Ostali su prijatelji Nakon devetogodišnje ljubavi ostavio ju radi filma! Najslađi Disney par nije izdržao pod pritiskom industrije

Da je tako 18-godišnja Kaia pokazala nam je u ultra-uskoj kombinaciji, plavih tajica i sportskog grudnjaka u kojma je izašla po smoothie u jedan od barova u Hollywoodu, pritom ne skidajući zaštitnu masku s lijepog lica, koje također neodoljivo podsjeća na majčino.

Njih dvije su nedavno zajedno snimljene u neprepoznatljivim izdanjima kada su unatoč karanteni bile izašle u šetnju, također sa zaštitnim maskama.

Kaia Gerber je od rane mladosti krenula majčinim modnim stopama, a čim je navršila 16 godina bacila se u profesionalne manekenske vode. Osim što nosi revije najpopularnijih dizajnera, uspješna se djevojka pojavila se i na naslovnicama modnih časopisa, a među posljednjima koju krasi je ona svibanjskog izdanja talijanskog časopisa Vogue.

Svoje obožavatelje redovito časti obnaženim fotografijama na profilu na Instagramu, gdje svi mogu pratiti što radi u vrijeme izolacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene