Ashley Benson prije nekoliko je tjedana potvrdila da je u vezi s reperom G-Eazyjem. Njihova romansa počela je odmah nakon što se rastala od Care Delevingne.

Galerija


Zvijezda serije "Slatke male lažljivice", glumica Ashley Benson, uživa u romansi s novim dečkom G-Eazyjem nakon što se nedavno rastala od dugogodišnje partnerice Care Delevingne.

Vezani članci Ashley Benson Sa žena se prebacila na muškarce, a dok ljubi glazbenika njezina bivša je brani pred fanovima Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da''

Benson i njezin 30-godišnji dečko uživali su tijekom kupovine u Los Angelesu te su se cijelo vrijeme ljubili i držali se za ruke. Glumica je pokazala istesano tijelo u mini-hlačama, a maramu koju je imala oko vrata je dio vremena koristila i kao zaštitnu masku.

Vezu s glazbenikom glumica je potvrdila samo nekoliko dana nakon što se rastala od Care Delevingne. Djevojke su vezu započele prije dvije godine, a godinu dana kasnije stale su pred oltar. Nakon tek godinu dana rastale su se, no jedna o drugoj imaju samo lijepe riječi.

S glazbenikom koji joj je sada dečko "spetljala" se dok su zajedno radili na obradi pjesme "Creep" grupe Radiohead. Nisu rekli koliko dugo su u vezi, no jasno se da zaključiti da uživaju u društvu jedno drugoga.

Jedna od najzgodnijih bivših skijašica prošetala s dečkom, ali svima su za oko zapele njezine duge noge