Caru Delevingne i Ashley Benson su paparazii uhvatili kako se ljube u londonskoj zračnoj luci 2018. godine, a vezu su potvrdile godinu kasnije.

Galerija


Manekenka Cara Delevingne i glumica Ashley Benson navodno su se rastale nakon godinu dana braka.

Vezani članci Ashley Benson Ne odvaja se od novog dečka nakon što se rastala od slavne manekenke koju je ljubila godinama Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Došle su gledati teniski meč, no čitavo vrijeme nisu skidale ruke jedna s druge

Kako piše Daily Mail, djevojke su se razišle jer je njihova veza došla do svoga vrhunca.

Caru i Ashley su paparazii uhvatili kako se ljube u londonskoj zračnoj luci 2018. godine, no svoju vezu nisu potvrdile do godine kasnije. Djevojke su sudbonosno da izrekle u jednoj od kapelica u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Cijena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti, a zavjete su izmijenile pred najbližim prijateljima.

"Cara i Ashley su oduvijek imale svoje uspone i padove, no sada to njihova veza više nije mogla izdržati", rekao je izvor blizak paru. Manekenka je posljednjih nekoliko tjedana većinu vremena provodila u društvu Margaret Qualley i Kaije Gerber.

Delevingne je nekoliko mjeseci nakon što je potvrdila vezu istaknula kako nikada nije bila s nekim za koga se mora objašnjavati cijelom svijetu. Htjela je osobni život održati privatnim, no obzirom da se ona i supruga bave javnim poslom, to nije bilo moguće.

Seve se na svoj način oglasila o navodnom kaosu u obitelji Kojić, objavila je video uz prigodnu poruku