Brooklyn Beckham najpoznatiji je po tome što je sin Davida i Victorije Beckham te često mijenja djevojke, među kojima je posljednja glumica Nicola Peltz.

Galerija


22-godišnji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn, najpoznatiji je po tome što mijenja cure kao čarape.

Vezani članci Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje

Riječ je o najstarijem sinu poznatog nogometno-modnog para koji je medijsku pažnju privukao višegodišnjom vezom s holivudskom miljenicom Chloe Grace Moretz, koja je obilovala prekidima. Ipak, bila je to prva i zasad najdugotrajnija veza mlađahnog Brooklyna.

Uslijedila je zatim veza s dotad nepoznatom manekenkom Hanom Cross, no i ona je neslavno propala nakon brojnih javnih obračuna para koji su zabrinuli i njegove roditelje. Šuškalo se kako je par jako ljubomoran, no da u tome prednjači crnokosa ljepotica koja je bila vrlo posesivna i agresivna, a navodno su se nakon zadnjeg obračuna u Cannesu u sve upetljali i David i Victoria te prisilili sina da njihov odnos privede kraju.

Prije obračuna na terasi jednog restorana na francuskoj rivijeri zbog kojeg su morali intervenirati i tjelohranitelji, bivši par uhvaćen je i tijekom burne svađe u automobilu tijekom koje je Hana vrištala, a on plakao, a tko zna kako su izgledale svađe unutar četiri zida. Iako se činilo da je Brooklyn jako zaljubljen u mladu ljepoticu, ubrzo nakon prekida viđen je u društvu raznih žena.

Na tom popisu našle su se Lottie Moss, polusestra slavne Kate Moss, te glumice Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrance, čija je sličnost s Victorijom Beckham šokirala Britance. No ni te veze nisu dugo potrajale.

Ipak, posljednjih mjesec dana Brooklyn se ne odvaja od plavokose glumice Nicole Peltz, koja ga je već upoznala s roditeljima i bratom, a par je viđen nedavno i u zračnoj luci u New Yorku, gdje nisu skidali osmijehe s lice te ruke jedno s drugoga.

Nicole je poznata i kao bivša djevojka modela, dizajnera nakita te brata manekenki Belle i Gigi Hadid, Anwara Hadida, s kojim je provela nešto manje od dvije godine. On je nakon prekida utjehu pronašao u pjevačici Dua Lipi, a čini se kako je i plavokosa ljepotica pronašla mirnu luku, ako je Brooklyn naučio nešto na ljubavnim pogreškama iz prošlosti.