Brooklyn Beckham posljednjih mjeseci neprestano mijenja djevojke, a sada je viđen u društvu Nicole Peltz.

Galerija


Sin slavnog para Davida i Victorije Beckham, 20-godišnji Brooklyn Beckham ima zavidan ljubavni život. Stalni prekidi, nove ljubavi i simpatije - to je svakodnevnica mladića koji je samo u posljednja četiri mjeseca promijenio isto toliko djevojaka. 

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Bio je nestašan i mijenjao je djevojke kao čarape, neke su ga i tukle, a danas se ne odvaja od zamamne zaručnice Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Sin nogometaša iznenadio sve najnovijom tetovažom u svojoj kolekciji, posvetio ju lijepoj zaručnici

Brooklyn je naime sada viđen u intimnom druženju s četiri godine starijom glumicom Nicolom Peltz, pa su se britanski tabloidi odmah raspisali da se radi o novoj odabranici nestašnog Brooklyna. 

"Brooklyn je već upoznao njezinu obitelj i dobro se slaže s njezinim bratom, čak su i partijali zajedno", rekao je izvor za Daily Mail. 

Prije manje od mjesec dana pisalo se kako je Brooklyn u vezi s polusestrom Kate Moss, Lottie, a osim s njih dvije, povezivali su ga s još dvije djevojke otkako je prekinuo ovo ljeto s manekenkom Hanom Cross. U kratkim vezama bio je s glumicama Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrance, čija je sličnost s Victorijom Beckham šokirala Britance.

Broklyn je od prosinca prošle godine do kolovoz ove godine ljubio fatalnu Hanu. Ljubili su se u javnosti i na crevnim tepisima, a njihovu su vezu obilježile i burne svađe te fizički obračuni. Navodno ih u jednoj situaciji tijekom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu moralo razdvajati osiguranje, nakon što je ona nasrnula na njega.

"Popili su nekoliko pića i počeli vrijeđati jedno drugo. Oboje su još mladi i normalno da je u njihovim godinama sve puno strastvenije", izjavio je izvor blizak Hani.

Prije Hane, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Moretz, a povezivali su ga i s manekenkom Madison Beer, a čini se kako sada, nakon što mu je Hana slomila srce, očajnički pokušava nastaviti dalje sa životom i pronaći novu ljubav,

Umalo pokazala previše: Lijepoj brineti ne smeta ni muljeviti pijesak dok pozira u mini bikinijima