MIjenja ih kao čarape...

Zbog bivše se plakao na ulici i trpio zlostavljanje, a sada ju očajnički pokušava zamijeniti novom ljepoticom

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham, Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) Galerija

Brooklyn Beckham posljednjih mjeseci neprestano mijenja djevojke, a sada je viđen u društvu Nicole Peltz.

Sin slavnog para Davida i Victorije Beckham, 20-godišnji Brooklyn Beckham ima zavidan ljubavni život. Stalni prekidi, nove ljubavi i simpatije - to je svakodnevnica mladića koji je samo u posljednja četiri mjeseca promijenio isto toliko djevojaka. 

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Brooklyn je naime sada viđen u intimnom druženju s četiri godine starijom glumicom Nicolom Peltz, pa su se britanski tabloidi odmah raspisali da se radi o novoj odabranici nestašnog Brooklyna. 

"Brooklyn je već upoznao njezinu obitelj i dobro se slaže s njezinim bratom, čak su i partijali zajedno", rekao je izvor za Daily Mail. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦖🦎💚🧤🌱🦎🦎💚🧤🌱🤢

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

Prije manje od mjesec dana pisalo se kako je Brooklyn u vezi s polusestrom Kate Moss, Lottie, a osim s njih dvije, povezivali su ga s još dvije djevojke otkako je prekinuo ovo ljeto s manekenkom Hanom Cross. U kratkim vezama bio je s glumicama Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrance, čija je sličnost s Victorijom Beckham šokirala Britance.

Broklyn je od prosinca prošle godine do kolovoz ove godine ljubio fatalnu Hanu. Ljubili su se u javnosti i na crevnim tepisima, a njihovu su vezu obilježile i burne svađe te fizički obračuni. Navodno ih u jednoj situaciji tijekom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu moralo razdvajati osiguranje, nakon što je ona nasrnula na njega.

"Popili su nekoliko pića i počeli vrijeđati jedno drugo. Oboje su još mladi i normalno da je u njihovim godinama sve puno strastvenije", izjavio je izvor blizak Hani.

Prije Hane, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Moretz, a povezivali su ga i s manekenkom Madison Beer, a čini se kako sada, nakon što mu je Hana slomila srce, očajnički pokušava nastaviti dalje sa životom i pronaći novu ljubav,

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +2 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Umalo pokazala previše: Lijepoj brineti ne smeta ni muljeviti pijesak dok pozira u mini bikinijima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene