Nezgodni trenutak

Mladi par uhvaćen u burnoj svađi: Dok je ona vrištala, on je neumorno plakao

Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Brooklyn Beckham u Hani Cross je našao utjehu nakon prekida s Chloe Grace Moretz.

20-godišnjeg Brooklyna Beckhama proslavila je činjenica da su mu roditelji David i Victoria Beckham.

Pogledaj i ovo Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Stalno se svađaju Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje

Radi se o najstarijem sinu slavnog para koji je dio medijskog kolača ugrabio i vezom s 4 godine starijom holivudskom glumicom Chloe Grace Moretz s kojom je bio u višegodišnjoj burnoj vezi s brojnim prekidima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Nakon konačnog prekida 2018. godine, ona je pronašla utjehu u manekenki Kate Harrison, a on u Hani Cross od koje se posljednjih mjeseci ne odvaja. Ipak, čini se kako su među parom počele prve nevolje.

Prvo je prije mjesec dana Brooklyn viđen kako alkoholiziran luta po londonskim ulicama i traži Hanu nakon burnog noćnog izlaska, a par je zatim prvi put viđen u javnoj svađi. Nakon nje, tata David tješio je mladu manekenku, no razlozi nikada nisu otkriveni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Par je nedavno viđen u kalifornijskoj pustinji na slavnom festivalu Coachella na kojem nisu skidali ruke jedno s drugog, no svega nekoliko dana poslije, neumorni paparazzi snimili su još jednu burnu svađu u automobilu.

Sudeći po viđenom, u pitanju je bila žučna rasprava koja je oboje dovela do suza, a u jednom trenutku mlada manekenka počela je vrištati na svog dečka te je napustila automobil.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Je li par riješio problem, otkrit ćemo u sljedećim danima, jer su oboje vrlo aktivni na društvenim mrežama s dijeljenjem zajedničkih trenutaka. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +6 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Kao od majke rođena: Ella Dvornik obožavateljima se pokazala u svom najprirodnijem izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene