Burna veza

Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala?

Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham, Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Galerija

Brooklyn Beckham i Hana Cross navodno su prekinuli vezu nakon osam mjeseci.

Glasine o prekidu veze između Brooklyna Beckhama i njegove djevojke Hane Cross sve su glasnija, pogotovo obzirom na to da se par u javnosti nije zajedno pojavio 5 tjedana, a mlađahna manekenka nije se pridružila Brooklynovoj obitelji na odmoru u Italiji.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Točnije, u javnosti su posljednji put zajedno viđeni 14. lipnja na ovogodišnjem Wimbledonu, a izvor blizak obitelji Beckham izjavio je za Daily Mail kako su prekinuli vezu nakon 8 mjeseci.

Posljednje zajedničke fotografije na društvenim mrežama objavili su prije više od mjesec dana, a 21-godišnja Hana sve do nedavno se nije odvajala od 2 godine mlađeg Brooklyna. Međusobno se još uvijek prate na profilima na Instagramu ali  joj on nije lajkao niti jednu fotografiju još od lipnja, kao ni itko iz njegove obitelji što su prije često radili.

I dok Brooklyn ljeto provodi ljeto u društvu slavnog oca, umirovljenog nogometaša Davida Beckhama i majke, dizajnerice Victorije te mlađe braće i sestre, Hana se na profilu na Instagramu pohvalila fotografijama iz Monte Carla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

"Možeš me ostaviti ovdje, dobro sam", napisala je Hana uz objavljenu fotografiju.

Obožavatelji su joj u komentarima dali do znanja kako sumnjaju da s njom i Brooklynom nešto nije u redu.

"Znamo da je Brooklyn prekinuo s tobom", "Primjećujemo slomljeno srce", napisali su neki od njih.

No navodno je još u lipnju David upozorio sina na Hanu i savjetovao mu da se distancira od nje nakon što su se u medijima pojavile fotografije nekoliko njihovih svađi i incidenata na ulici.

"David je vezan za sina, njega i Victoriju su brinule svađe s Hanom. Iza njih je burno razdoblje i David želi da Brooklyn ozbiljno razmisli ima li s njom svjetlu budućnost", izjavio je izvor blizak obitelji Beckham.

Uz to ga je navodno zamolio da je ne dovodi na obiteljska okupljanja, a prije Italije, Beckhamovi su bili u Miamiju ali ni tamo nije bilo ni traga Hani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Brookly i Hana u vezi su od prosinca prošle godine, a njihovu su vezu obilježile česte nesuglasice trzavice. Navodno ih u jednoj situaciji tijekom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu moralo razdvajati osiguranje, nakon što je ona nasrnula na njega.

"Popili su nekoliko pića i počeli vrijeđati jedno drugo. Oboje su još mladi i normalno da je u njihovim godinama sve puno strastvenije", izjavio je izvor blizak Hani.

Prije Hane, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Moretz, a povezivali su ga i s manekenkom Madison Beer.

Predstavnici medija kontaktirali su oboje za komentar ali zasad nisu dobili odgovor.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) +9 Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Zanimljivosti Ovu seks-bombu 90-ih je proslavila vruća scena u bazenu, a ne biste vjerovali kako danas izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene