Brooklyn Beckham snimljen je u dosad neviđenom izdanju u javnosti.

Galerija


Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, 20-godišnji Brooklyn, snimljen je kako sjedi na podu jedne londonske ulice u potpuno alkoholiziranom i dezorijentiranom stanju nakon burnog noćnog izlaska.

Vezani članci Brooklyn Beckham Sin slavnog nogometaša prošetao ulicom s jednim neobičnim detaljem i iznenadio je obožavateljice hrabrošću David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Slavni par presretan što im je sin prekinuo s posesivnom i agresivnom manekenkom

Na fotografijama koje možete pogledati ovdje Brooklyn sjedi na tlu, dok mu dvoje zabrinutih prijatelja pokušava pomoći.

Neimenovani izvor otkrio je kako je Brooklyn bio poprilično alkoholiziran i kako se očito previše opustio tijekom večeri, a brinulo ga je to što je izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross pa ju je očajan pokušavao pronaći.

Prijatelji su mu pokušali pomoći da ustane te pozvati taksi da ga odveze kući, no on je odbio prijevoz, inzistirajući na tome da mora pronaći Hanu.

"Vidjeli smo ga da sjedi na podu, izgledao je loše. Činilo se kao da ga nekoga traži. Nije puno pričao, bio je jako pijan. Dvoje ljudi s njim na fotografiji su mu prijatelji, pokušavali su mu pomoći. Htjeli su mu pozvati taksi da ga odveze kući, ali rekao je da to ne želi", otkrio je izvor za Daily Mail.

"Naime, čini se da su se Brooklyn i dvoje prijatelja u jednom trenutku odvojili od Hane i bili su zabrinuti za nju jer nisu znali gdje je i je li dobro, ali uspjeli su je nekako pronaći i svi su zajedno otišli kući", dodao je izvor.

Britanski su mediji tražili komentar Brooklynova glasnogovornika o ovom događaju, međutim zasad nisu dobili odgovor, a nisu se oglasili ni David i Victoria. 

Brooklyn i  dvije godine starija Hana u vezi su od kraja prošle godine. Nakon burne 4-godišnje veze s holivudskom glumicom Chloe Grace Moretz, Brooklyn je upecao nekoliko mladih manekenki, a i nova mu se djevojka može pohvaliti istom karijerom. Hana je i bliska prijateljica njegove sestrične Libby, jasno je tko je upoznao novopečeni par.

Ova veza oduševila je Brooklynove obožavatelje, no ubrzo im je jedan detalj zapeo za oko. Naime, mnogi su komentirali da Hana nevjerojatno sliči Brooklynovoj majci Victoriji.

Uvjeravaju javnost da je u njihovom braku sve u redu, no ove fotografije ne prikazuju bračnu idilu