Opa!

Ne ljubi samo glumicu koju podsjeća na njegovu majku? Zgodni Britanac snimljen s misterioznom plavušom

David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Brooklyn Beckham snimljen je u društvu plavokose djevojke čije ime zasad nitko ne zna.

Najstariji sin umirovljenog nogometaša Davida i modne dizajnerice Victorije Beckham, 20-godišnji Brooklyn ponovno puni naslovnice svjetskih medija i to nakon što se pojavila vijest da je u vezi s 25-godišnjom glumicom Phoebe Torrance, no čini se kako ona nije jedina koju je ljubio u posljednje vrijeme.

Pogledaj i ovo Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Malo bizarno U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica

Naime, nešto ranije ovog mjeseca Brooklyn je viđen kako se druži s misterioznom plavokosom djevojkom, s kojom se pojavio na jednoj zabavi u Beverly Hillsu. Fotografi su ih uhvatili zajedno, a ostali su sve do kraja zabave dok su im prijatelji otišli ranije.

Zgodna djevojka bila je odjevena u ultrakratku crnu suknju i oversized jaknu, a u društvu s mladim Britancem je itekako plijenila pažnju.

Njihove fotografije pogledajte ovdje.

U međuvremenu američki su mediji prenijeli vijest da je Brooklyn u vezi s Phoebe koja neodoljivo podsjeća na njegovu majku Victoriju, a čak je radila i kao njezina dvojnica što je svima pomalo bizarno.

Njemu bliski izvori navode kako je par izašao na nekoliko spojeva, a navodno ga zbog Phoebine sličnosti s Victorijom čak i prijatelji zadirkuju.

"Pomalo je bizarno, ako je pogledate s jedne strane stvarno izgleda doista kao njegova majka Victoria. Nekoliko prijatelja ga je zadirkivalo zbog toga ali Brooklyn je uvjeren kako u tome nema ničeg "edipovskog". No, Phoebe je svojim prijateljima otkrila kako je nekoliko puta u vrijeme studentskih dana radila kao dvojnica Victorije Beckham, kako bi mogla otplatiti troškove studija. Tada vjerojatno nije ni pomišljala da će ju jednog dana i doista upoznati", izjavio je njoj blizak izvor za Daily Mail.

Inače, o Brooklynu se posljednjih mjeseci pisalo zbog turbulentne veze s manekenkom Hanom Cross i to zbog učestalih svađa i konačnog prekida zbog čega su njegovi roditelji odahnuli. Mnogi su i Hanu uspoređivali s Victorijom tvrdeći da ih neodoljivo podsjeća na nju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) +8 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bujna diva nestvarnih proporcija i ogromnog bogatstva nekoć je bila tek tinejdžerica željna slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene