Britney Spears je 2007. godine sama sebi obrijala glavu pred više od 70 paparazza, a dokumentarci o njezinu životu otkrili su što je tome prethodilo.

Galerija


Nekadašnja pop-princeza Britney Spears (39) slomila se pod teretom slave i doživjela veoma javni živčani slom.

Vezani članci Britney Spears Britney Spears se konačno odlučila zauzeti za sebe, fanovi će biti presretni zbog njenog najnovijeg poteza Brittany Murphy kuća Konačno završena jeziva saga o kući u kojoj su preminuli slavna glumica i njezin suprug, što se sve tu događalo?

Nakon što je početkom veljače izašao dokumentarac "Framing Britney Spears", koji je otkrio njezine probleme s mentalnim zdravljem i šokantnu istinu o odnosu s ocem Jamiejem Spearsom koji ju kontrolira, pjevačica se ponovno našla u središtu pozornosti.

Jedan od najšokantnijih trenutaka njezine karijere, o kojem se još uvijek ne prestaje govoriti, svakako je bio onaj kada je pred kamerama sama sebi obrijala glavu, a razlog zbog kojeg je to napravila od javnosti se tajio čak 12 godina.

Naime, Britney se 2007. godine nenajavljeno pojavila pred kućom svojeg bivšeg supruga Kevina Federlinea i htjela je vidjeti svoje sinove Seana i Jaydena. Nakon što joj Kevin to nije dopustio, uputila se do najbližeg frizerskog salona i zamolila frizerku Esther Tognozz da joj pred više od 70 okupljenih paparazza obrije glavu.

Frizerka ju je pokušala odgovoriti od te ideje, no čim joj je okrenula leđa, Britney je uzela škare i sama si odrezala kosu.

"Imala je dvojicu tjelohranitelja koji su trebali paziti da ju paparazzi ne fotografiraju, ali jedan od njih je stalno podizao rolete", ispričala je Tognozz u dokumentarcu "Britney Spears - Breaking Point" iz 2019. godine.

Najtužniji u cijeloj priči bio je njezin izraz lica kada je shvatila što je učinila, piše Mirror.

Nakon toga se uputila u salon za tetoviranje Body and Soul, gdje se povjerila tattoo-umjetnici Emily Wynne-Hughes.

"Vani je bila nesnosna buka, nisam bila sigurna što se događa, jesu li neki neredi i onda sam vidjela bliceve. Vrata su se sporo otvorila i osoba s kapuljačom je ušla u salon. Primijetila sam da Britney nema kosu i pitala sam ju zašto nema kosu, a njezin je odgovor bio pomalo čudan", prisjetila se Emily u dokumentarcu iz 2019. godine.

"Rekla mi je da ne želi da joj itko više dira kosu i da joj je prekipjelo jer joj ljudi stalno žele dotaknuti kosu", otkrila je tattoo-umjetnica.

Britney navodno nije imala pravo donositi odluke o svojem imidžu i sve je kontrolirao njezin menadžerski tim, no tijekom šokantnog događaja izgledalo je kao da nikoga od njih nije briga za nju.

"Činilo se kao da im uopće nije stalo do nje. Osjetila veliku tjeskobu i negativnu energiju u svemu tome", rekla je Wynne-Hughes.

Novi dokumentarac o životu pop-princeze također je izazvao kontroverze i zabrinuo njezine obožavatelje, a u središtu pozornosti našla se i njezina veza s Justinom Timberlakeom.

Fanovi su počeli masovno komentirati njegov odnos prema Britney Spears, koja mu je u to vrijeme bila djevojka, ali i prema kolegici Janet Jackson nakon što joj je u poluvremenu Super Bowla ispao dio kostima te je slučajno pokazala grudi. Timberlake je priznao kako je profitirao od industrije koja odobrava rasizam i mizoginiju te se nakon 20 godina odlučio i ispričati Britney za svoje ponašanje.

Slomio je ženska srca iskrenim priznanjem koje je sve šokiralo, a sada iznenađuje drastičnim promjenama imidža!

Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!