više nisu tako bliski

Žene danas luduju za njima, a u djetinjstvu su čak i živjeli zajedno i bili poput braće

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +0 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Gosling u devedesetima je živio u domu Justina Timberlakea, kojeg je upoznao u The Mickey Mouse Clubu.

Justin Timberlake i Ryan Gosling naizgled nemaju previše poveznica, osim što su obojica bogati, slavni i slove kao miljenici žena.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevala je "Molitvu" Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović!

No pjevač i glumac svoj put do slave započeli su zajedno u The Mickey Mouse Clubu, u kojem su se proslavile i brojne druge zvijezde, uključujući Britney Spears i Christinu Aguileru.

Timberlake i Gosling popularnom klubu pridružili su se 1993. godine i glumili su takozvane "Mouseketeerse", a u to su vrijeme zajedno i živjeli u Justinovu domu.

"Ryanova se mama trebala vratiti u Kanadu zbog posla, pa je moja mama postala njegova skrbnica na šest mjeseci", otkrio je Timberlake u emisiji Ellen 2011. godine.

Njih dvojica tada su bila poput braće, a dok nisu snimali emisiju, izvodili su razne spačke na setu.

"Ukrali smo autić za golf i vozili ga po setu. Mislili smo da smo jako kul", prisjetio se Justin.

A iako su se u devedesetima, očigledno, sjajno zabavljali zajedno i bili nerazdvojni, s vremenom su se udaljili i danas više nisu bliski.

"Tu i tamo se sretnemo, no to je kao kada sretnete nekoga s kim ste se družili u osnovnoj ili srednjoj školi. S koliko ste prijatelja iz škole ostali bliski?" komentirao je jednom prilikom Gosling njihov odnos.

"Nismo najbliži prijatelji, ali nismo ni neprijatelji", potvrdio je Justin. Šuškalo se i da je njihovo prijateljstvo prekinula Britney Spears, za koju su u to vrijeme obojica navodno bila "zagrijana", no nijedan od njih to nikada nije potvrdio. U prilog tim glasinama svakako ide i činjenica da su Justin i Britney krajem devedesetih postali par.

Što gad da je istina, danas su obojica u sretnim brakovima s drugim ženama. Timberlake je od 2012. godine oženjen glumicom Jessicom Biel, s kojom je prošle godine dobio i drugo dijete, a prebrodili su i bračnu krizu nakon što je Justin snimljen kako izmjenjuje dodire s glumicom Alishom Wainwright na setu filma u kojem su glumili ljubavnike.

Gosling je od 2011. godine u braku s glumicom Evom Mendes i zajedno imaju dvije kćeri zbog kojih se ona povukla iz glume i posvetila majčinstvu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +2 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Celebrity Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene