Justin Timberlake na Instagramu je odgovorio na brojne komentare nakon što je dokumentarac o Britney Spears ugledao svjetlo dana. Ispričao se svojoj bivšoj djevojci, ali i kolegici Janet Jackson.

Galerija


Justin Timberlake je na svom Instagramu objavio ispriku Britney Spears i Janet Jackson zbog svog ponašanja u prošlosti. Detalji o njegovom ponašanju izašli su na vidjelo u dokumentarcu "Framing Britney Spears" koji je izazvao kontroverze, a obožavatelji su doveli u pitanje neke njegove odluke.

Vezani članci Cameron Diaz, Justin Timberlake Prekid je bio obostran, ali scene u kojima su se kasnije trebali ljubiti zbog posla bile su im neugodne Jason Alexander (Foto: Profimedia) Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud

Fanovi su počeli masovno komentirati njegov odnos prema Britney Spears, koja mu je u to vrijeme bila djevojka, ali i prema kolegici Janet Jackson nakon što joj je u poluvremenu Superbowla ispao dio kostima te je slučajno pokazala grudi. Timberlake je priznao kako je profitirao od industrije koja odobrava razisam i mizoginiju.

"Vidio sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to odgovoriti. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tijekom kojeg su moji potezi doprinijeli ionako problemu te što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumijem da sam se ponio krivo i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogriješio. Cijela industrija je puna mana", napisao je Timberlake na Instagramu.

Dokumentarac o Britney imao je veliki odjek u svijetu otkad je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pjevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njezino mentalno zdravlje i bitku s ocem Jamiejem Spears, kojeg je sud imenovao njezini skrbnikom. Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britney", njegovim prosvjedima i videima na društvenim mrežama. On je nastao kao posljedica Britneyine legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri. Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama.

Šuput pozirala sa suprugom mjesec dana prije poroda, haljina je savršeno istaknula trudnički trbuh

Snježana Mehun zaručila se na egzotičnim Maldivima, prsten ostavlja bez daha!