Britney Spears komentirala je dokumentarac "Framing Britney Spears", koji govori o njezinim problemima s mentalnim zdravljem i odnosu s ocem Jamiejem Spearsom koji ju kontrolira.

Galerija


Britney Spears (39) oglasila se o dokumentarcu "Framing Britney Spears", koji je izazvao kontroverze i zabrinuo obožavatelje jer stavlja u fokus njezin problematični odnos s ocem Jamiejem Spearsom. 

Vezani članci Britney Spears Britney Spears se konačno odlučila zauzeti za sebe, fanovi će biti presretni zbog njenog najnovijeg poteza Brittany Murphy kuća Konačno završena jeziva saga o kući u kojoj su preminuli slavna glumica i njezin suprug, što se sve tu događalo?

"Svaka osoba ima svoju priču i svoj udio u pričama drugih ljudi! Svi mi imamo toliko različitih, svijetlih, lijepih života! Upamtite, bez obzira na to što mislimo o životu neke osobe, to je ništa usporedivo s pravom osobom koja živi iza objektiva", napisala je Britney na Twitteru. 

Iako pjevačicu prati više od 55 milijuna ljudi, objavu je lajkalo samo oko 25.000 njih, a oko tisuću je komentiralo njezine riječi. "Volimo te i podržavamo", "Brit, ako želiš kontrolu nad svojim novcem, to je jedna stvar, ali kad tvoj dečko ima više utjecaja na to nego ti, to bi trebao biti znak za uzbunu", "Oslobodite Britney", napisali su njezini pratitelji. 

Naime, većina njih i dalje ne vjeruje da Spears upravlja sama svojim profilima na društvenim mrežama, nego da su pod kontrolom njezina dečka Sama Asgharija (27) i drugih ljudi. 

Dokumentarac o Britney imao je veliki odjek u svijetu otkad je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pjevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njezino mentalno zdravlje i bitku s ocem Jamiejem Spears,, kojeg je sud imenovao njezini skrbnikom. Naime, procijenjeno je da ona sama ne može odlučivati o svom novcu, hrani, odijevanju i drugim svakodnevnim stvarima nego da to treba raditi njezin tata. 

Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britney", njegovim prosvjedima i videima na društvenim mrežama. On je nastao kao posljedica Britneyine legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri. Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama. 

Britneyin dečko Sam se o svemu oglasio na Instagram storyju. "Sada je važno da ljudi shvate zašto imam nimalo poštovanja za nekoga tko pokušava kontrolirati našu vezu i stalno baca prepreke pred nas. Prema mom mišljenju, Jamie je potpuni se*onja. Neću ići u detalje jer sam uvijek poštovao našu privatnost, ali u isto vrijeme nisam došao u ovu zemlju kako ne bih bio slobodan i smio izraziti svoje mišljenje", napisao je osobni trener podrijetlom iz Irana. 

Nina Badrić uživa u Beogradu, a objavila je i nekoliko fotki iz luksuznog hotela u kojem boravi

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila