Pjevačica Britney Spears vježbala je u bikiniju na plaži, kamo se otputila sa zaštitnom maskom i naočalama nadajući se da ju nitko neće primijetiti.

Galerija


Posrnula pop-princeza koju život do danas nije baš mazio, danas 38-godišnja Britney Spears snimljena je na plaži u Malibuu, gdje je sama uživala u malim životnim radostima i privlačila pozornost vježbajući u bikiniju.

Vezani članci Britney Spears - 3 Pop princeza izazvala zabrinutost najnovijom fotografijom, a neki imaju neobično objašnjenje Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

Britney je primijetila da su je paparazzi uočili unatoč tome što je na licu nosila zaštitnu masku i sunčane naočale, no to ju nije nimalo omelo u onome što je radila. Dodatnu pozornost osigurao joj je bikini koji je istaknuo njezin dekolte zahvaljujući kojem nikako nije mogla proći nezapaženo. Nakon vježbanja je hvatala osunčani ten, a snimila je i nekoliko brzinskih selfija prije nego što se otputila kući. 

Na vidiku nije bilo njezina dečka i osobnog trenera, 26-godišnjeg Sama Asgharija, s kojim je u vezi od 2016. godine i za kojeg mnogi sumnjaju da ju iskorištava samo radi novca i slave, a šuškalo se i da joj nije vjeran.

Britney je nedavno podigla prašinu na društvenim mrežama kada je na Instagramu objavila fotografiju kojom je htjela pokazati svojim pratiteljima kako izgleda kod kuće. No oni su pokrenuli raspravu je li na fotografijama uopće ona i zapitali se tko joj vodi profil na kojem ju prati 26,5 milijuna ljudi.

Bila je supruga slavnog glumca i prava ljepotica, no luksuz je iza nje: Danas je beskućnica, a hranu traži po kontejnerima