"Baš sam znatiželjna koliko je u Splitu umjetnik u stanju poštivati druge umjetnike jer, kako je poznato diljem svijeta, u Splitu se ne poštuje ni Kukoč, ni Rađa, ni Ivanišević, ni Đikić...", napisala je Gruica na Instagramu.

Galerija


Domaća glumica Ana Gruica (37) na Instagramu je objavila fotografiju splitskog murala koji su nedavno naslikali Luka Duplančić i Ivan Svaguša, a koji je osvanuo na zgradi Hrvatskog narodnog kazališta. Komentirala je kako je zanima koliko će mural izdržati dok ga netko ne unakazi jer, kako kaže, u Splitu se ne poštuju umjetnici.

Vezani članci Ana Gruica Uglešić Splitska glumica u fokus stavila bujne grudi i požalila se na jedan nedostatak ove godine Ana Gruica - 5 Domaća glumica se pohvalila najbujnijim dekolteom dosad, pa se našalila na svoj račun

"Jutros vozim malog u vrtić i... 'Možda bi vam bolje bilo da niste tu' Gobbo - piše na presuper muralu koji je ovo ljeto osvanuo na zadnjoj strani kuće HNK-a u Splitu. Živo me zanima koliko će ovaj zid oslikan rukom Ivana Svaguše i Luke Duplančića izdržati da ga neki 'novi umjetnik' ne unakaradi. Baš sam znatiželjna koliko je u Splitu umjetnik u stanju poštivati druge umjetnike jer, kako je poznato diljem svijeta, u Splitu se ne poštuje ni Kukoč, ni Rađa, ni Ivanišević, ni Đikić... Pa šta bi onda 'neki' Duplančić ili Svaguša?! Onaj tko ga dirne - možda bi mu bolje bilo da nije tu", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj je prikazan mural.

Inače, Ana na svom Instagramu često dijeli fotografije besprijekorne figure koja je rezultat njezina napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu. Od kolovoza 2018. u braku je s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge