Ana Gruica je pozirala u smeđem badiću i visokim čizmama, a odjevna kombinacija dodatno je naglasila njezino tonirano tijelo.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica često pratitelje na Instagramu počasti seksi fotkama, a ništa drugačije nije napravila ni ovoga puta.

Vezani članci Ana Gruica - 2 Ana Gruica zauvijek se oprostila od važne osobe u svom životu: "Hvala ti što si mi otvorio vrata svog srca" Ana Gruica Uglešić Splitska glumica u fokus stavila bujne grudi i požalila se na jedan nedostatak ove godine

Gruica je pozirala u smeđem badiću i visokim čizmama, a odjevna kombinacija dodatno je naglasila njezino tonirano tijelo. Uz opisu fotografije je napisala stihove pjesme "These Boots Are Made for Walkin" Nancy Sinatre, a osim brojnih lajkova pobrala je i mnoge komplimente. "Zanosna", "Hot pleasure", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu i jako je posvećena vježbanju što njezina dobra figura potvrđuje.

Posljednjih dana uživa uz more, što su mnogi jedva dočekali jer uz toplo vrijeme i razdoblje kupaćih kostima sigurno je ovo tek početak.

Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala