Ana Gruica često pozira u seksi izdanjima za koja dobiva brojne komplimente.

Galerija


Domaća glumica Ana Gruica (37) istaknula je nikad bujnije grudi na fotografiji koju je objavila na Instagramu, pa se našalila. 

Vezani članci Ana Gruica Uglešić Splitska glumica u fokus stavila bujne grudi i požalila se na jedan nedostatak ove godine Ana Gruica Ana Gruica oštro: "U Splitu se ne poštuje ni Kukoč, ni Rađa, ni Ivanišević, ni Đikić, poznato je diljem svijeta"

"Samo da vas pitam. Vidite li i vi nekako mutno i uduplo? Godine jelda?!", napisala je Splićanka. Svoje pratitelje je nasmijala, a dobila je i brojne komplimente za svoj dekolte. 

"Zgodna dama, a bogami i grudi za 10", "Prelijepa si", "Izgledaš odlično, ali da, kao da je neka vrsta 3d slike...", "Kraljica apsolutna", "Kako god da slabo vidim, ovdje vidim odlično", komentirali su. 

Inače, Ana često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. Ana je u braku s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

Krhko izdanje legendarnog rokera: Jedva se kretao pognute glave, a bez štapa ne može nikuda