Ana Gruica i Boran Uglešić vezu su započeli prije tri godine, a pred oltar su stali godinu kasnije.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica proslavila je drugu godišnjicu braka sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Za veliki dan Gruica je suprugu dala poseban poklon te se o svemu oglasila i na Instagramu.

Vezani članci Ana Gruica Uglešić Splitska glumica u fokus stavila bujne grudi i požalila se na jedan nedostatak ove godine Ana Gruica Ana Gruica oštro: "U Splitu se ne poštuje ni Kukoč, ni Rađa, ni Ivanišević, ni Đikić, poznato je diljem svijeta"

"Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka, mužu moj! Volim te. P. S. A sad ravno na zog s puncem, 'doktorom' od balota", napisala je glumica u opisu fotografije balota koje je poklonila suprugu, uz koju je objavila i fotku s njihova vjenčanja.

Gruica i Boran vezu su započeli nakon što je ona prekinula s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojima ima sina Marata Ivana.

Ana Gruica na Instagramu se često hvali i svojom zavidnom figurom, a prije četiri godine diplomirala je na Kineziološkom fakultetu i jako je posvećena vježbanju, što njezina dobra figura potvrđuje. Ljeto provodi uz more, a ne skriva koliko joj paše opušteni period.

Odabrala pretijesan badić, pa se mučila s njim na plaži, dekolte je morala pridržavati rukama