Ana Gruica često uveseljava pratitelje atraktivnim izdanjima i dokazuje koliko je posvećena vježbanju.

Galerija


Domaća glumica Ana Gruica otkad je krenulo toplije vrijeme često obavljuje seksi fotografije na kojem pokazuje koliko ima utrenirano tijelo. 

Vezani članci Ana Gruica - 1 Splitska glumica otkrila svoj politički odabir, pa se suočila s neugodnim komentarima, a neki su je i otpratili Ana Gruica - 3 Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha

"Egzotika. Kaktus, papagaj i papaja. Znam, nema papaje, ali mi dobro zvuči", napisala je Ana pokraj slike na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu. Glumica je otkrila i da je s mužem Boranom Uglešićem u Palmižani na Paklenim otocima. 

Njezini pratitelji pratitelji nisu propustili komentirati kako joj tijelo dobro izgleda. "Mislim, helou. Vrlo okrutno", napisala joj je dizajnerica Matija Vuica. "Čudo žena", "Savršena dama", "Koja zgodna žena", komentirali su. Neki su istaknuli da im ubija apetit fotografijama svog utegnutog tijela. 

Inače, Gruica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu i jako je posvećena vježbanju što njezina dobra figura potvrđuje. 

Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu