Ana Gruica istaknula je da se skriva u kupaonici uz fotografiju na kojoj je pozirala čučeći.

Galerija


Ana Gruica često dokazuje svojim fotografijama koliko su se njezini naporni treninzi isplatili. 

Vezani članci Ana Gruica Uglešić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Udala se u tajnosti: Ana Gruica prvi put progovorila o detaljima vjenčanja! Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica uskoro će drugi put stati pred oltar, a prije nego što je našla onog pravog, ljubila je ove muškarce

"Skrivam se u kupaonici", napisala je splitska glumica. Ana je pozirala čučeći u seksi haljini s dubokim dekolteom i prorezom na desnoj nozi, a istaknula je i svoju preplanulu put. 

Njezina objava je izazvala divljenje kod pratitelja. "Mama, avion si. Eksplodirat će mi ekran", "Divim se svakoj fotki. Onako iskreno, kao žena ženi. Prelijepa, drugačija i posebna u svakom pogledu", "Prelijepa si gdje god da se slikaš", "Uh", "Meni uvijek bombastična", komentirali su fotografiju. 

Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu i jako je posvećena vježbanju što njezino utrenirano tijelo dokazuje. Inače, od kolovoza 2018. Ana je u braku s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4). 

Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe