Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trgovina znakovitog imena 'Babeland' otvorena u njujorškom Brooklynu pokušala je izbaciti otrcanost i dosadu iz seks industrije. Sex-shop u kojem je moguće kupiti proizvode ukrašene erotskim dizajnom namijenjene mladim majkama odmah je napalo lokalno stanovništvo.


 Na izlozima trgovine nalaze se maštovite reklame, a i sjelatnice su prikladno odjevene.  Znak na ulaznim vratima mušterijama poručuje da se 'opuste, slobodno razgledavaju i uživaju'.

Vezani članci Slika nije dostupna KAKVA SNIMKA Djevojka priredila intimni show svom dečku, a sve je netko snimio - s prozora Slika nije dostupna Nudila se i trudila, ali uzalud: Policajci odbili 'oralne usluge' privedene

Između ostalog trgovina nudi liniju 'Seksi mama' za majke koje pokušavaju ponovno oživjeti seksualni život te opremu za vezanje.

Claire Cavanah, vlasnica 'Babelanda' i sama je majka. 

'Ako uđete u običan sex-shop, vjerojatno će vas dočekati eksplicitni proizvodi i umjetna seksualnost, kao npr. slika žene s plavom kosom i zabačenom glavom, nešto će vas zainteresirati samo na trenutak', kaže Claire.

Claire je otvorila još četiri slične trgovine u SAD-u i kaže kako na tim mjestima zaista imaju namjeru 'zainteresirati svačiju seksualnost'.

Susjedi nisu sretni zbog novootvorenog dućana, a mišljenja su podijeljena.

'To je potpuno nemoralno i nepristojno. Nimalo mi se ne sviđa što se ta trgovina nalazi u našoj blizini,' kaže Anthony Vedetta.

Natalia Zukerman misli drugačije: 'Mislim da će se gospođama jako svidjeti, a sigurna sam da i neki muškarci neće propustiti provjeriti što se nalazi unutra.'