Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao zabranu prilaska

Detalji strave u Novskoj: "Čekao ju je ispred butika, a zatim izbo čak 20 puta. Liječnici joj nisu uspjeli pomoći"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novskoj je oko 8 sati muškarac ubio svoju suprugu. Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, policija je muškarca pronašla obješenog. Otprije je bio poznat zbog nasilnog ponašanja.

Muškarac (54) u srijedu ujutro u butiku u Novskoj ubio je svoju suprugu (39) dok je dolazila na posao. Butik je u njezinu vlasništvu.

Nakon što je dobila dojavu o krvavom zločinu, policija se uputila u potragu za ubojicom. Kako je neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, našli su ga u obiteljskoj kući, obješenog. 

Ubojica je s 12. na 13. kolovoza bio prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog nametljivog ponašanja. Pustili su ga uz izrečenu mjeru zabrane prilaska 50 metara.

Žena ga je prijavila zbog prijetnji smrću.

Otprije je poznat policiji zbog nasilja u obitelji i više prijetnji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Jezivi detalji ubojstva na Zrću: Ubojica prije uhićenja razbio mobitel, za smaknuće mu ponudili vrtoglavu cifru

Naime, ovo mu čak nije ni prvi teški zločin. Godine 1994. prebio je muškarca, koji je dan nakon tučnjave preminuo. Zbog toga je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu, koju je i odležao. Navodno je bila minimalna. 

Današnja žrtva umrla je od ubodnih rana. Pokušali su je reanimirati, ali bezuspješno. Kako neslužbeno doznaje 24sata, imala ih je čak 20. Suprug, s kojim žrtva već duže vrijeme nije živjela, navodno ju je čekao ispred trgovine.

Poslali smo upit Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku da odgovore kako je moguće da muškarac koji je već bio osuđen za ubojstvo i poznat po nasilju uopće bude pušten na slobodu i zašto su mu izdali samo mjeru zabrane prilaska.

Očevidom u suradnji s policijom rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene