Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Gordon Brown najdosadniji je britanski govornik, ispred nogometaša Davida Beckhama i glumice Kate Winslet, rezultati su ankete tvrtke SpinVox objavljene u srijedu.


Ispitanici britanskom premijeru Gordonu Brownu najviše zamjeraju 'pametovanje', Beckhamu užasan londonski naglasak, a popularnoj glumici Kate Winslet, ovogodišnjoj dobitnici Oscara, ukočenost.

Istraživanje je provedeno na uzorku od 1000 ispitanika, a za najboljeg govornika proglašen je glumac Stephen Fry koji je dobio 31 posto glasova, nenadano pobijedivši tako Baracka Obamu kojeg 28 posto Britanaca smatra najupečatljivijim i najzanimljivijim za govornicom.

Vezani članci Zdravstveni djelatnici, ilustracija Sumnja se na britanski soj koronavirusa: Preminulo 11 korisnika doma za starije Slika nije dostupna 'Incestuozni' par tetovirao inicijale pokojne majke

Ispitanici su također birali i najveći gaf izrečen za govornicom, a ubjedljivo prvo mjesto još uvijek drži bivši američki predsjednik George Bush.

Zanimljivo je da čak 88 posto ispitanika smatra kako bi im izlazak za govornicu ispred publike bio prilično nelagodno iskustvo, dok ih je 16 posto navelo kako to smatraju jednom od najgorih noćnih mora.