Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogolili emocije pred kamerama

VIDEO: Kad političari plaču...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska premijerka Julia Gillard pustila je suzu u parlamentu prisjećajući se žrtava poplava, a mi se prisjećamo svih političara koji su (ne)namjerno pred kamerama ogolili emocije.

Jedan od njih je američki republikanac John Boehner koji nije mogao sakriti lavinu emocija kad je njegova stranka osvojila na takozvanim midterm izborima. 'Cijeli život sam proveo u potrazi za američkim snom', kazao je i briznuo u plač. Kroz jecaje je nastavio prepričavati sve životne uspone i padove.

Pročitajte i ovo Lee Jae-myung Priznao "Ne želim da on to postane!" Muškarac optužen da je nožem izbo južnokorejskog političara: To je napravio iz suludog razloga Slika nije dostupna Za vrijeme himne VIDEO Zaplakao Vladimir Putin

Inače hladna i nedostupna Hillary Clinton svoju drugu stranu pokazala je tijekom iscrpljujuće političke kampanje u kojoj joj je glavni rival bio sadašnji šef, Barack Obama. Nakon što je izgubila izbore u Iowi Clinton se rasplakala pred svojim biračima u New Hampshireu. 'Na koji način se držite tako hrabrom i divnom?', upitali su je tada. 'Nije lako i ne bih mogla da strastveno ne vjerujem u ono što radim', kazala je drhtava glasa. Suze su joj pomogle i Clinton je osvojila New Hampshire.

 

Emotivni Australci

Suze je u javnosti pustio i bivši kolega Julie Gillard Bob Hawke koji je tijekom mandata plakao nekoliko puta. Do ruba su ga dovela pitanja o kćerinoj ovisnosti o drogi, varanje supruge s drugim ženama te masakr kineskih studenata na Tianamen trgu.

U televizijskom intervjuu 2010. britanski premijer Gordon Brown plakao je prisjećajući se smrti svoje kćerkice. Malena Jennifer Jane prerano je rođena i preminula je nakon 10 dana od krvarenja u mozgu 2002. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene