Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Časna sestra' Ivana Nanut je već u prošlom Red Carpetu najavila intervju s legendom sapunica A. Martinezom koji je tumačio ulogu Cruza iz nikad zaboravljene 'Santa Barbare'. Martinez se raspričao o obitelji, klincima, ali svakako i o ulozi nakon koje njegov život više nije bio isti.


'Tri puta sam bio odbio u ulogu!', prisjeća se A. Martinez u ekskluzivnom intervjuu i nastavlja: 'Producenti su mislili da se pogađam, pa su mi nudili sve veći novac, a to je svakako bila sretna okolnost za mene.

Vezani članci Slika nije dostupna Prva ekskluziva: Ivana Nanut kod Dr. Oza Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

Glumac nije mogao u početku vjerovati da je svojevremeno u Hrvatskoj održana misa kako bi Eden iz 'Santa Barbare' prohodala, nakon što je ostala oduzete, ali Martinez se brzo pribrao i rekao da je i on kad je naknadnu gledao scenu kako se Eden ustaje iz kolica kada Cruz pada na koljena pred njom, također osjetio snažne emocije.

No što ga je još više pogodilo morat ćete saznati iz priloga emisije Red Carpet. Pripremite maramice, jer bit će plakanja.