Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednji put kada su novinari Red Carpeta susreli poduzetnički par, Sunčicu Lalić i Dragana Jurilja, samo što se nisu pokrivali jelovnikom po glavi. No ovog puta su bili puno susretljiviji jer su ih ulovili na 30. godišnjici Draganovog Tae Kwon Do kluba Osvit.


Bolja polovica poznatog poduzetničkog para, Sunčica Lalić, progovorila je o sinu Arianu i otkrila da ne bi imali ništa protiv da krene tatinim stopama i počne vježbati tae kwon do. Dragan Jurilj se složio i smatra da će sin Arian sigurno biti dobar u sportu no da je prerano prognozirati kojim će se sportom baviti.

Vezani članci Slika nije dostupna Prva ekskluziva: Ivana Nanut kod Dr. Oza Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!'

Zadnjih godinu dana, od kada se Arian rodio, supružnici Lalić – Jurilj rijetko su se pojavljivali u javnosti, a Dragan je potvrdio da razlog tome je bila želja da zaštite prinovu od medija. 'Da, pokušavano ga nekako zaštiti od medija. Iako smo imali razne ponude za slikanje i naslovnice, nismo imali želju za takvo nešto, nismo ga željeli pokazivat u medijima.', rekao je Dragan.

Sunčica je otkrila da li razmišljaju o još jednom djetetu, i kako se njihova mačka Princeza, koja je svojevremeno zbog poremećaja u prehrani, to jest anoreksije, postala prvi životinjski celebrity u Hrvatskoj, u potpunosti oporavila.

Pogledajte više u prilogu Red Carpeta.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju