Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Zasjala ' je na prvo mjesto liste Prijatelja životinja kao najokrutnija poznata osoba, no Katarina ima još je ljubiteljica još jednog trenda.


Pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek u zadnje vrijeme puni medijske stupce svojom neosjetljivošću na životinjske patnje. 'Život je okrutan, što sad?', samo je kratko rekla.

Vezani članci Nokti u doba korone ''Broj oboljelih raste, ali vaša glupost ne jenjava'': Kozmetičarka podijelila zabrinjavajuće poruke mušterija Nokti za Noć vještica (Foto: brightside.me) Sredile nokte za Noć vještica, pokušajte otkriti njihov najveći strah

>> Pjevačica odgovara na optužbe Prijatelja životinja

Preferira nositi bunde, a u svojoj kolekciji ima onu od nerca, vuka, klokana, polarne lisice, zeca, te kožu krokodila. 'Podsvjesno bundama nadopunjavam nešto što mi nedostaje', objašnjava. Osim što je velika ljubiteljica krzna, Katarina voli 'špic' nokte.

>> Pjevačica E.T- ja nakon godinu dana progovorila o krvavom obračunu

'I za nokte su me prije dvije godine prozivali da imam špic nokte. Onda su me komentirali da izgledam kao da sam došla iz pornića. Ja pet godina imam špic nokte! Dok nije počela Lady Gaga nositi iste, svi su začepili, nitko više ništa ne komentira jer je to sada in', kaže Katarina.