Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je novinarka Red Carpeta razgovarala s A Martinezom, glavnim junakom nekad iznimno popularne sapunice 'Santa Barbare', uslijedit će i intervju s Cruzovom velikom ljubavi Eden.


Nakon što je novinarka Red Carpeta razgovarala s A Martinezom, glavnim junakom nekad iznimno popularne sapunice 'Santa Barbare', uslijedit će i intervju s Cruzovom velikom ljubavi Eden. Ivana je otišla u Sjevernu Karolinu kako bi razgovarala s Marcy Walker, glavnom glumicom najdugovječnije sapunice koja se gledala u Hrvatskoj.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

Marcy, poznatija pod imenom lika Eden Capwell Castillo, razgovarala je s novinarkom showbiz magazina o megapopularnosti te serije, ali i ljubavi prema bogu.

Glumica će otkriti Ivani zašto se tri puta razvodila, te što misli o plastičnim operacijama. Zašto je Marcy odustala od glume, te koji su joj trenutno prioriteti u životu, gledatelji imaju priliku saznati u Red Carpetu u nedjelju, 21. prosinca