Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njezin život je krenuo nizbrdo otkada su je ljudi počeli povezivati s Antom, a pričalo se i kako ju je Gotovac pretukao. Leona je tek sada odlučila ispričati pravu istinu.


Leona Popović je na semaforu upoznala Antu Gotovca koji je nju i prijateljicu pozvao u svoju vilu na Srebrnjaku gdje je ona ostala još godinu dana.

Vezani članci Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Dok 63-godišnja Kriss Jenner uživa u ljubavi s 25 godina mlađim dečkom, članovi njezine obitelji lude Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić nekada je bio ćelav i družio se s ekipom s kojom ga se danas više ne viđa

'Kroz tu zabavu smo zabrijali svega tri puta, nikakva veza. Moja majka to nije nikako prihvatila, dapače ja više nisam mogla stupiti u kontakt nikakav s njom. Ne mogu naći posao u struci upravo zbog mog pojavljivanja s njim u medijima kao kućna pomoćnica. On je meni s tim uništio cijeli život', kaže Leona koja je prije druženja s Gotovcem radila u stomatološkoj ordinaciji kao medicinska sestra, no zbog kašnjenja na posao dobila je otkaz.

>> 'Na partije i drogu potrošio sam i više nego što stoji jedan prosječan stan'

Ante ju je potom zaposlio kod sebe, ali to je bio početak njezinih problema. 'On je mene pitao da li bih ja htjela raditi u njegovoj firmi međutim on je tu firmu i prepisao na mene, ja sam bila vlasnik i direktor. Radila sam svaki dan od sedam ujutro do sedam navečer. Primala bih stranke, stranke bi dovodile automobile, rekli bi mi ovo mi ne valja zamijenite mi to, koliko to dođe, račun mi napišite i auto bi isporučili. Stranke su mi se žalile da servis zapravo nikada nije bio ni napravljen, a auti su se isporučivali', objašnjava i dodaje kako za svoj posao nije dobivala plaću.

No to nije sve, Leona je dobila tužbu na svoje ime zbog čega je odlučila sve ispričati pred našim kamerama. 'Taj dečko je htio tužiti Antu osvetit se njemu za nedobiven novac ali zapravo je tužio mene jer nije znao da se firma vodi na meni', ispričala je naivna Leona koja ne vidi izlaz i moli da joj se pomogne. Kaže da joj je majka jedva oprostila, ali da i danas, godinu dana nakon svega, trpi posljedice.

Za kraj šaljemo poruku Anti Gotovcu koji nas je sve uvjeravao da se promijenio i postao bolji čovjek. Ante to sada dokaži djelima

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.