Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nina i Igor zapjevat će s u duetu s Kemalom Montenom, dok će s Borisom Novkovićem pjevati Milica i Aleksandar. Kao i pred svaku dosadašnju Gala večer, osjećaju se tenzije između studenata na Akademiji.


Ovoga puta nesuglasice i nervoza nisu ostali u verbalnom obliku, što svjedoči, na vrijeme spriječen, fizički obračun između Danijela i Vukašina.

Vezani članci Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica operirana u zagrebačkom KBC-u: Liječnici joj operirali vrat, pred njom je dug oporavak Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za medije nakon nevremena u Zagrebu Milan Bandić oporavlja se nakon operacije glasnica, radnim obvezama vraća se za nekoliko dana

Po pitanju odabira pjesama nezadovoljstvo se najviše očitovalo kod Adnana koje je emotivno krahirao i rasplakao se.

Igor će pjevati pjesmu 'Nije htjela' Kemala Montena, Andrea Severininu 'Prijateljice', Đorđe će pokušati nadmašiti W. Axl Rosea pjevajući 'Paradise City' Guns N' Rosesa, a Nikola S. Davida Coverdalea u 'Here I Go Again' grupe Whitesnake.

Adnan i Nikola P. zapjevat će 'Bos ili hadžija' Zabranjenog pušenja, Danijel će ući u mirnije vode izvedbom pjesme 'Ima nešto u tom što me nećeš' Željka Joksimovića.

Sonja će otpjevati pjesmu 'Zbunjena' grupe Negativ, Jasmina 'Takvi kao ti' Nine Badrić, Aleksandar 'Tamaru' Borisa Novkovića, Nina 'Ne ovako ne mogu dalje' Kemala Montena, dok će Ana i Vukašin otpjevati duet 'Kids' Kylie Minogue i Robbieja Williamsa.

Više o svemu na stranici operacijatrijumf.