Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpuno novi materijal trebao bi svjetlost dana ugledati u studenome, više od tri godine nakon što je objavljen 'Rudebox', posljednje Robbiejevo službeno izdanje.


Album će se zvati 'Reality Killed the Video Star', a najavit će ga singl 'Bodies'. Prvo je to izdanje od 'Rudeboxa' iz 2006., kojega su publika i kritika primili poprilično mlako.

Vezani članci Slika nije dostupna I Robbie je dijelom 'Red Nose' akcije! Slika nije dostupna Prvi put pokazao snimku vjenčanja: 'Uživajte u našem danu!'

Na vlastitom blogu Williams je novi CD opisao kao 'ubojit'. 'Čuti ćete starog Robbieja, novog Robbieja, ali i Robbieja kojega još nitko nije upoznao', napisala je nekad najveća britanska pop zvijezda. Robbie je, prema pisanju medija, posljednjih godina imao psihičkih problema, a jedna od njegovih medijski popračenih eskapada bilo je i čekanje izvanzemaljaca negdje u bespućima SAD-a.

Pjevač je na blogu priznao da je pri stvaranju novog albuma imao velikih problema pri pisanju tekstova. Zbog toga je zatražio pomoć Dona Blacka, poznatog hitmakera, koji je napisao nekoliko velikih hitova i Michaelu Jacksonu. Upravo je pokojnom kralju popa Robbie Williams odlučio posvetiti jednu od novih pjesama.