Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rat između obitelji Jackson i velikog izdavačkog diva Sony započeo je puštanjem neobjavljene pjesme Michaela Jacksona 'Opis None'. Sony sada uzvraća s 'Breaking news' i rat je službeno počeo.


Pljušte optužbe sa svih strana gdje se Katherine Jackson poziva na pravu istinu o svom sinu, dok s druge strane ne želi dopustiti da Sony iskoristi smrt Kralja popa i na račun nje nepravedno puni proračun.

Padale su i optužbe da glas u albumu koji izdavač želi objaviti prije Božića uopće nije autentičan i da ni ne pripada Michaelu Jacksonu jer da je htio objaviti nešto, napravio bi to prije smrti. To su po medijima izjavljivali njegovi roditelji, ali i Michaelova djeca.

Vezani članci Slika nije dostupna Katherine Jackson: 26 tisuća dolara mjesečno je malo! Slika nije dostupna Nakon 60 godina braka rastaju se roditelji pokojnog Kralja popa

No, Sony je sada na službene stranice Kralja popa lansirao novu pjesmu. Je li to njegov glas u pjesmi, morat ćete procijeniti sami, ali naznaka da će doći do nekog kompromisa između ova dva suprotstavljena tabora još nema.

Istina o tome je li Michael stoji iza pjesme ili ne je u svakom slučaju trenutno nedokučiva. Ostaje da obožavatelji daju svoje mišljenje, no ova pjesma će ostati misterija koja će uvijek povlačiti za sobom pitanje o pravoj istini. Baš kao što je ostala i njegova smrt.

Ovdje poslušajte novu pjesmu 'Breaking News' u izdanju Sonyja.

 

>> Jacksonovi proglasili rat Sonyju: Michaelov album je lažan!

>> Poslušajte pjesmu Michaela Jacksona 'Opis None'!

>> Djeca Michaela Jacksona: To nije tatin glas!