Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Singl 'Poker Face' pjevačice Lady Gage oborio je rekord u downloadanju i to sa 779 tisuća 'skidanja' dosad.


Još jedna pjesma Lady Gage, 'Just Dance', našla se na trećem mjestu, dok su na ljestvici 'najskidanijih' pjesama na drugom mjestu Kings Of Leon sa pjesmom 'Sex On Fire' koja se ove godine, kao i 'Poker Face' nije skidala iz etera većine postaja i u Hrvatskoj.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Čim je singl 'Poker Face' ugledao svjetlo dana istog je trenutka postao hit nad hitovima, mada se kritičari slažu kako glazbeno 'Poker Face' spada na samo dno. Međutim, u današnje vrijeme kvaliteta glazbe ne uvjetuje uspjeh, već ga uvjetuje dobar marketing, što je dokazala i Lady Gaga koja je u ludilu promocije izvalila i da je hermafrodit. Mediji su nasjeli, informacija je odjeknula diljem svijeta i za Lady Gagu je čuo i 'Pero iz Gornjeg Donjeg'. Kasnije se doznalo kako je Lady Gaga žensko u punom smislu te riječi.

Digitalna prodaja albuma drži 98 posto tržišta

Najpopularnijih pet izvođača na ljestvici u posljednjih godinu dana ukazuju na sve veću važnost 'downloadanja' u glazbenoj industriji. Naime, digitalna prodaja albuma trenutačno drži 98 posto glazbenog tržišta.

"Predanost i odanost mojim fanovima u Britaniji, inače poznatih kao 'moja mala čudovišta', učinili su godinu za pamćenje što se tiče mene i mojeg debitantskog albuma 'The Fame'. Volim svoje obožavatelje do same vječnosti i za njih ću i dalje živjeti, disati, krvariti, voljeti glazbu i modu', rekla je Lady Gaga kad je doznala za ovaj nevjerojatan uspjeh.

>> Lady Gaga se razodjenula do kraja za V magazin


Ljestvica Downloads Top 20:

1. 'Poker Face' – Lady Gaga

2. 'Sex On Fire' – Kings Of Leon

3. 'Just Dance' – Lady Gaga

4. 'Use Somebody' – Kings Of Leon

5. 'In For The Kill' – La Roux

6. 'Run' – Leona Lewis

7. 'Hallelujah' – Alexandra Burke

8. 'Bleeding Love' – Leona Lewis

9. 'Chasing Cars' – Snow Patrol

10. 'Rockstar' – Nickelback

11. 'I Kissed A Girl' – Katy Perry

12. 'If I Were A Boy' – Beyoncé

13. 'Umbrella' – Rihanna featuring Jay-Z

14. 'Rule The World' – Take That

15. 'Broken Strings' – James Morrison/Nelly Furtado

16. 'Boom Boom Pow' – Black Eyed Peas

17. 'Mercy' – Duffy

18. 'Crazy' – Gnarls Barkley

19. 'Hot N Cold' – Katy Perry

20. 'Dance Wiv Me' – Dizzee Rascal, Calvin Harris and Chrome