Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Heavy Trash, bend kojeg čine dva velika inovatora suvremenog rock'n'rolla, Jon Spencer i Matt Verta-Ray, stiže 17. rujna prvi put u Zagreb u klub Boogaloo.


Jon Spencer je rock persona koji već dugi niz godina donosi uzbuđenje u rock svijet svojim fenomenalnim pjesmama, bendovima i albumima. Burnu i bogatu karijeru započeo je sa Pussy Galore, punk thash garažnim bandom s rockerskim senzibilitetom koji su se bavili 'rastavljanjem' rock povijesti, da bi se nakon toga s Blues Explosion vratio ka blues korijenima i oplemenio ih neizbrisivim suvremenim popularnim glazbenim izričajem.

Vezani članci Slika nije dostupna Sjećate se riječkog Modnog mačića? Evo ga opet! Slika nije dostupna Top 5 najgorih filmova snimljenih prema video igricama!

Najnovija faza u bogatoj karijeri ovog rock genijalca je novi band Heavy Trash u kojem sjajno surađuje sa svojim dobrim prijateljem i još jednim velikanom, Mattom Verta-Rayem kojeg poznajemo iz banda Speedball Baby. I Matt, kao i Jon, ima zanimljivu i bogatu karijeru i životni put te je, slično kao i Spencer, vrlo zanimljiva glazbena ikona i fenomenalni gitarist.

Ulaznice za koncert Heavy Trasha, 17. rujna u zagrebačkom Boogaloou, prodaju se po cijeni od 140 kuna.