Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski glazbenik je u noćnim satima u ponedjeljak dobio batine u tučnjavi koju je sam izazvao nakon sudara u Beogradu.


Incident se dogodio nakon što se po tvrdnji očevica Renault Megane kojim je za sada upravljao nepoznati prijatelj Olivera Mandića zabio na semaforu u Mercedes karavan koji je stajao na crvenom svjetlu. U Mercedesu su se u to vrijeme nalazila dva mladića i dvije djevojke. Sudar se dogodio u ulici Kralja Milana ispred tzv. ‘Čedinog semafora’.

Vezani članci Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević objavila fotografiju sa sinom na koju nitko nije ostao imun i posvetila mu dirljive riječi Nova kampanja Hrabrog telefona (Foto: Dnevnik.hr) - 4 ''Roditelji se osjećaju bespomoćno...'': Poražavajući rezultati o fizičkom kažnjavanju djece

Pedeset petogodišnji Oliver Mandić je nakon sudara sa svojim prijateljem izašao iz auta i fizički nasrnuo na mladiće. No ni bahata propala glazbena zvijezda ni njegov pratilac nisu očekivali da će mladići ne samo pružiti otpor, nego da će ih i pošteno namlatiti. Mandić je u trenutko dobivanja batina bezuspješno prijetio poznanstivam s imenima beogradskih mafijaša s kojima se poznaje.

Epilog svega je da su Mandić i njegov prijatelj odvezeni kolima hitne pomoći, a naknadnim alkotestom utvrđeno je da su obadva imali preko dva promila alkohola u krvi. Nakon saniranih rana u traumatološkoj bolnici pušteni su na kućno liječenje.

Da je u tuči sudjelovao Oliver Mandić potvrdio je jutros i glasnogovornik beogradske policije koji je izvijestio kako će protiv svih učesnika fizičkog obračuna biti podnesene kaznene prijave za remećenje javnog reda i mira, a protiv Mandićevog ‘vozača’ i prijava za vožnju u pijanom stanju.