Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarskog pjevača Mladena Grdovića policija je odvela na liječenje na psihijatriju tijekom noći sa subote na nedjelju, nakon što je napravio nered na jednoj svadbi.


Sam Grdović pristao je na liječenje od ovisnosti po riječima voditeljice odjela za psihijatriju zadarske Opće bolnice Dr. Palmira Čveljo. Svemu je prethodilo njegovo nepozvano pojavljivanje na svadbu u hotelu Pinija u Petčanima kraj Zadra, po završetku nogometne utakmice Zadar - Hajduk. Vidno alkoholizirani pedesetogodišnji pjevač uhvatio se mikrofona te je počeo pjevati pred zaprepaštenim svatovima.

Vezani članci Slika nije dostupna Mladen Grdović će morati na obavijesni razgovor radi homofobnih izjava! Slika nije dostupna Grdović citirao Vukova: Što ti je pjevač ako ne popije čašu vina

Bila je to kap koja je prelila prepunu čašu Grdovićević javnih ispada, poput vožnje uskim ulicama centra Zadra u pijanom stanju kad je skoro pregazio nekoliko prolaznika, ili pak konstantno maltretirnje suprugu Brankice, koja mu je oprostila izvanbračno dijete.

>> Mortus pijani Mladen Grdović ispljuvao Olivera Dragojevića

>> Mladen Grdović pijan vozio uskim ulicama Zadra

>> Mladen Grdović razbijao pokućstvo po stanu

Po Grdovića je u Petrčane došla redovita policijska ophodnja. Neki izvori napominju kako je poziv policiji upućen iz obitelji Grdović, što policija to niti negira, niti potvrđuje.

Ovo je već drugi put u dvije godine da je pjevač hospitaliziran na zadarskoj psihijatriji radi liječenja od alkoholizma.