Članovi čuvenog punk sastava 'krivci' su za urnebesnu zabavu na otvorenju sezone videochata 'Face 2 Face'

Galerija


Ako niste bili 'prištekani' na današnje otvorenje nove sezone videochata rubrike Showbizz, kojeg smo nazvali 'Face 2 Face', propustil iste urnebesnu zabavu s tri člana zagrebačke punk grupe Kawasaki 3P. No, ništa zato - nudimo vam uvid u ono što se događalo danas u našem virtualnom studiju od 13 sati.

Demirel, Štef i Tomfa, trubač, bubnjar i vokal benda, prvo su nam demistificirali naziv njihova posljednjeg album 'Idu Bugari'. 'Radi se o narodnost koja je nastanjena u Bugarskoj, a prije ih je bilo i na Borongaju. Uglavnom su se bavili povrtlarstvom te izradom pepeljara i drvenih čaplji', objasnili su glazbanici.

Što se aktualnog stanja na ljestvici NHL-a tiče, članovi Kawasakija smatraju da su Karlovac i Hajduk definitivna iznenađenja prvenstva, a njima su oba grada draga. 'U Splitu smo uvijek odlično prolazili, a Karlovac je divan grad smješten na zanimljivom mjestu', rekli su.

Glazbeni uzori su im Ivo Robić, starogradski pjevači i zvijezde Zagrebfesta, a, kako kažu, na njih dosta utječu i 'lošiji uratci hrvatske estrade'. S tim u vezi Demirel je opisao koji je pakao prošao kada je u autobusu na putu za Italiju bio osuđen na preslušavanje Severininog albuma.

'Doru bismo ponovili i to s istom pjesmom, a bili bi još pijani i možda malo promijenili kraj', kazao je Tomfa, istaknuvši pritom da mu je sedmodnevno druženje s estradom u Opatiji bilo jedno od najužasnijih iskustava u životu. 'To treba što prije zaboraviti, ali ne ide nam...'

O politici se kawasakijevci nisu baš izjašnjavali, braneći se svojim uzornim neglasanjem na izborima, no Jadranku Josor bi voljeli vidjeti u 'sado-mazo' obleki. S druge strane, 'Gotovčeve' ne gledaju, ali su sigurni da je show genijelan. Nadalje, drogu ne konzumiraju, a čuli su da se proizvodi negdje u Njemačkoj; s recesijom nemaju problema, budući da nikad nisu imali para; najseksi pjevačica im je Višnja Pevec; u slobodno vrijeme slušaju kuhinjski radio...

Želite li saznati tko je iz benda 'opalio' opjevanu Antoniju, a tko Anđelka, kako se bore s cenzurom, kako planiraju napuniti Arenu ili kako ih možete nagovoriti da sviraju na gay paradi, provjerite u ponuđenim videoprilozima iz prvog ovosezonskog videochata 'Face 2 Face'.