Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata rock grupa osebujnog stila oblačenja, The Darkness je na pomolu svog ponovnog okupljanja samo iz razloga obećanih milijuna, ukoliko se to uspije izrealizirati.


Iako su napraviti veliki bum na rock sceni ne tako daleke 2003. godine, već su se 2006. godine razdvojili nakon odlaska glavnog pjevača Justina Hawkinsa, što zbog problema s drogom, što radi internih nesuglasica.

Vezani članci Serija Prijatelji Konačno se zna točan datum okupljanja kultnih "Prijatelja", a potvrđeni su i brojni slavni gosti Smeće na Jarunu Zagrebački Jarun prepun smeća nakon okupljanja mladih

Nedavno im je ponuđeno od strane američkih poduzetnika, koji su ujedno i organizatori 'Dubai Desert Rock Festivala' da se ponovo okupe, te se vrate osvajanju top ljestvica uz obećanje da ukoliko band bude ponovo bude brojao sve članove, svaki od njih će dobiti malu 'motivacijsku' nagradu.

Također ponude nisu stale samo na tome, te im je još obećan ogroman milijunski iznos, ukoliko naprave novi album i organiziraju veliku američku turneju 2009. godine, prenosi The Sun.

Izvor blizak bendu tvrdi, da su se dečki zaista zamislili, te da se primamljiva ponuda još uvijek detaljno razmatra, i to samo iz razloga netrpeljivosti između nekih članova.

Orginalnu postavu čine pjevač Justin Hawkins, gitarist Dan Hawkins, basista Franike Poullain i bubnjar
Ed Graham, no oni će zaista morati preći preko velikih razlika u stavu i razmišljanju ne bi li ponovo mogli zajedno profunkcionirati kao cjelina.

Izvor također navodi kako je najveći problem, osim što je raspadu doprinijelo puno karakternih razlika, upravo između braće Hawkins, koja već neko vrijeme nikako ne funkcioniraju zajedno.

'Dan uporno okrivljuje Justina za debakl njihova druga albuma, zbog njegovih problema s drogom i alkoholom. I do sada je djelovalo kako mu neće samo tako lako oprostiti.', navodi izvor blizak braći.