Fredro Starr i organizatori koncerata u Hrvatskoj održali su press konferenciju povodom njihova privođenja u postaju zbog remećenja javnog reda i mira.


Nakon što ga je policija zbog remećenja javnog reda i mira (preglasne glazbe u jednom zadarskom kafiću, op.a) privela u postaju, američki reper i suprug Korine Longin, Fredro Starr, pušten je na slobodu, ljut k'o pas i jedva dočekao dan kasnije na press konferenciji hrvatskim policajcima poručiti: 'Jebeš policiju!'

Vezani članci Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa Slika nije dostupna Suprug Korine Longin Zagrepčankama pokazao tetovaže

Fredro i njegova grupa Onyx nastupili su u klubu 'Shine', a buka koja se širila iz kafića zasmetala je neke zadarske građane. Međutim, koliko god se reper žalio na policajce, dojavu i cijeli događaj činjenica je da organizatori koncerta nisu pribavili dozvolu za živu svirku, već je 'Shine' cijelu večer radio uobičajeno - kao kafić.

'Shine' očigledno ima sudbinu zagrebačkog nekoć prepopulanog 'Kulušića' čiji je vlasnik također godinama rat vodio sa stanarima u zgradi gdje se klub nalazio. Na kraju je 'Kulušić' zajedno sa zagrebačkom mladeži (i njihovim kulturnim pokretom, op.a) izvukao deblji kraj. Nadamo se da stanari mirno spavaju.

Nema dozvole - nema pjevanja

'Ovo je vrhunska sramota! Ni krivog, ni dužnog Fredra su kao najvećeg kriminalca odveli pred cijelom Korininom obitelji koja je došla koncert, tamo je bilo deset članova njezine obitelji među kojima i djeca', rekao je reper Nered na press konferenciji. No, budući da se nije pobrinuo za dozvolu za živu svirku benda kojeg je doveo u Hrvatsku, nema se što previše žaliti na ponašanje policije.

>> Priveden Fredro Starr!

Fredro, pak, kako je sam rekao 'i dalje voli Hrvatsku bez obzira na incident'. 'Mir, ljudi! Žao mi je što se cijela situacija odigrala pred mojom rodbinom, ali bilo je zanimljivo vidjeti kako funkcionira hrvatski pravni sustav. Policajci su svi bili u redu, osim jednog kurvinog sina, čije ime uopće ne znam. Čak smo zajedno pušili i smijali se, a bilo nam je dopušteno korištenje mobitela', nadovezao se Fredro.

Starra i članove njegovog banda Onyx, kako su najavili i organizatori Marko Lasić Nered i Martina Vrbos, ove subote čeka žestoka svirka u zadarskoj Kocki. Nered je rekao kako su pribavili sve potrebne dozvole pa ne očekuju upad policije.