Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleska pjevačica Leona Lewis se u Los Angelesu u četvrtak našla usred oružane potjere pljačkaša i policije, nakon koje je bila u stanju potpunog šoka.


24-godišnju Leonu Lewis u zadnje vrijeme stvarno prati peh. Prvo ju je prije tri mjeseca mentalno poremećeni obožavatelj, 29-godišnji Peter Kopwalczyk na londonskoj promociji Leonine autobiografije 'Dreams', nakon što je uzeo autogram lupio šakom u glavu, a sada se u četvrtak u Los Angelesu našla usred oružane potjere, za vrijeme koje su naoružani pljačkaši protrčali samo nekoliko metara od nje.

Vezani članci Ilustracija Trebao je to biti romantični vikend, par je uživao u jacuzziju i onda je došla puma Ilustracija Novi stravičan zločin: Grupa djevojaka satima mučila 13-godišnjakinju, gasile joj opuške po licu, polijevale je, palile kosu

>> VIDEO: Leona Lewis dobila šaku u glavu

>> Napadač na Leonu Lewis smješten na psihijatriju

Leona je bila na putu, zajedno s menadžericom Nicolom Carson za aerodrom Los Angelesa, kada je odlučila izaći iz automobila da bi si u Starbucksu kupila kavu, da bi se pri izlasku našla usred oružane potjere između pljačkaša i policije. Naime, policija je automobilima gonila skupinu oružanih pljačkaša, a Leona je ništa ne sluteći čekala u svom automobilu ispred Starbucksa.

Nekoliko trenutaka kasnije policija je s dva automobila blokirala pljačkaše i to nigdje drugdje nego nekoliko metara od Leoninog automobila. Pljačkaši su nakon toga izjurili iz automobila s pištoljima u rukama i krenuli prema njezinom automobilu. Osiguranje Leone Lewsi je na sreću pravovremeno reagiralo, te su je uspjeli zaštiti, no njezina menadžerica nije bila te sreće, jer su je policajci grubo srušili na zemlju kada su pješke nastavili potjeru za pljačkašima.

'Sve je bilo puno policijskih automobila, a ljudi su okolo trčali vrišteći. Leonino osiguranje je čak srušilo jednog od pljačkaša koji je krenuo prema njezinom automobilu, no on se nakon toga pridigao i uspio pobjeći u drugom pravcu.', rekao je jedan od svjedoka za Daily Mail.

Sve je na sreću prošlo ipak bez težih posljedica, Leona je uspjela stići na avion, te se u četvrtak kasno navečer vratila u Englesku. Njezina menadžerica je nakon povratka rekla jednom svom prijatelju da su se ona i Leona dan ranije uplašile 'kao nikada u životu'.

 


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju