Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bez skandala i medijskih trikova album 'Nek živi ljubav', na kojem je Danijela Martinović prepjevala poznate hitove Đorđa Novkovića, prodan je u više od osam tisuća primjeraka, što je pjevačici pribavilo Zlatnu ploču.


Na dodjeli nagrade, splitska pjevačica otkrila je da sve češće zalazi i u glumačke vode.

Vezani članci Sretni par (Foto: Facebook) Najljepša ljubavna priča koju ćete danas pročitati: "Prišla sam mu i pružila osmijeh umjesto ruke" Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

Unatoč tome što se među prisutnima nije mogao vidjeti njezin dečko Petar Grašo, njihova ljubav, kako kaže Danijela, još uvijek cvjeta. 

'Do sada sam nekako uvijek imala tu sreću da su ljudi voljeli kupovali CD i već sam dobila puno nagrada. Međutim, diskografija u današnje vrijeme više nije što je nekada bila i to svi dobro znamo', rekla je Danijela.

'Još jedan put ću iskoristiti priliku da se zahvalim svim ljudima što su kupili CD jer to je ipak iskazivanje poštovanja', dodala je pjevačica za kraj.