Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reality show 'Gotovčevi' počinje se emitirati u ponedjeljak, 21. rujna u 21 sat, na Novoj TV.


U prvoj epizodi reality showa 'Gotovčevi' javnost će konačno upoznati ono što do sada nisu znali. Po prvi puta Antina majka će progovoriti o svome sinu. U razgovoru o Anti njegova majka će odgovoriti na pitanja poput toga kakav je Ante bio kao dijete te što se dogodilo s njenim sinom nakon što je postao slavan.

Vezani članci Slika nije dostupna Nećak Ivića Pašalića: Istina je, bio sam Simonin ljubavnik! Slika nije dostupna Petra Anti: Seks tek poslije tvoje rastave!

'Ante se razigrao, a život nije samo igra. On je napravio neki zaokret u svom životu u nekom smjeru koji očito samo on razumije', izjavila je Gotovčeva majka. Ante će se u emisiji prisjetiti i svog odnosa s obitelji te će se osvrnuti o rastavi braka svojih roditelja: 'Oćelavio sam od stresa i traume zbog rastave braka svojih roditelja', priznaje Gotovac.

Sa Simonom Ante je posjetio selo Vinovo, a nakon što su se okrijepili sa slasnom janjetinom, bračni par je posjetio grob Antinog djeda. Ante je u molitvi djedu predstavio svoju ljubljenu suprugu. U Sinju su Simona i Ante su stavili prste na malene krunice te je Simona rekla suprugu: 'Ljubavi ponovno te vjenčajem, budi mi dobar i vjeran.' Kasnije Simona će povesti Antu u Brežice gdje će mu pokazati svoju osnovnu školu te svoje igračko umijeće košarke. Ante i Simona će pokazati svoje slike s vjenčanja, iz škole i iz djetinjstva te će otkriti o Gotovčevima ono što javnost još ne zna.