Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lindsay Lohan je ponovo jedna od najtraženijih žena na Beverly Hillsu. Za Dvadesetdvogodišnjom starletom je izdana tjeralica u subotu zbog naloga koji je izdan za njeno uhićenje još u svibnju 2007. godine zbog vožnje u pijanom stanju i bježanja od policije. Iako joj je policija sugerirala da je najbolje da se sama preda, kako oni ne bi morali intervenirati, ona to nije učinila. Izdavanje tjeralice je logični slijed događaja.


Lohanin odvjetnik je rekao kako se nada da je došlo do nesporazuma te da je smiješna činjenica da ju je policija ohrabrivala da se sama preda pošto je Lindsay celebrity. Njemu cijeli ta situacija djeluje kao plan da nadležna državna tijela proizvedu medijski cirkus, prenosi NYdaily news.

Vezani članci Josip Gucić Tajkun s tjeralice: Vrhovni sud oslobodio Gucića optužbe za ratno profiterstvo Crnogorska policija (Foto: Arhiva/AFP) Dvojica Hrvata s Interpolove tjeralice uhićena u Crnoj Gori: Osumnjičeni za krijumčarenje više od tone kokaina

Nalog za uhićenje za Lohanino hapšenje je izdan prije dvije godine kada je u svom Mercedes-Benzu zbog sumnjive vožnje na Sunset bulevaru trebala stati sa strane ceste. Linday to nije učinila već je dala gas i pobjegla, a njen auto je kasnije otkriven zajedno s manjom količinom kokaina blizu susjednih stambenih kompleksa. Pošto je prekršila odredbe koje joj je izdao vrhovni sud Beverly Hillsa, moglo bi se dogoditi da umjesto kazne Lindsay ostane neko vrijeme u zatvoru.

'Bojim se za nju jer joj želim sve najbolje u životu. Jednom sam već rekao i ponoviti ću opet! Ona mora biti posebno oprezna među svim tim ljudima koji je okružuju. Izuzetno me muče svi negativni elementi u njenom životu', rekao je zabrinuti otac mlade glumice Michael Lohan.

Lohanin odvjetnik Shawn Holley naglašava kako se Lindsay ponašala u skladu sa svim uvjetima i odredbama koje joj je odredio vrhovni sud. Te da će uložiti žalbu.

Policija je izjavila kako zaista nisu htjeli izdati tjeralicu za njom na takav način. No kako se nije pojavljivala na sve pozive a kostantno se provlačila po medijima. Ručala je s prijateljima u Marmontovu zamaku, pa rano jutarnji posjeti glumcu Jack Nicholsonu u njegovoj kući na Mullholland Driveu. Bila je jednostavno toliko očita da je ova tjeralica jedini način da je privedemo.

>> Na večeru Lindsay Lohan ponijela dva Red Bulla

>> Lindsay s bijelim prahom u nosu

Holley je na sve to samo rekao kako se nada da će se cijeli ovaj slučaj riješiti do kraja tjedna po mogućnosti bez Lindsayinog predavanja policiji. Ukoliko se to ostvari glumica će morati platiti iznos od 280.000 kuna za svoju slobodu.