Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac se vratio na Bahame gdje mu je preminuo sin Jett, kako bi tužio ucjenjivače.


John Travolta se sa suprugom Kelly Preston jučer pojavio na sudu na Bahamima, gdje je pokrenuo postupak protiv tamošnjeg bivšeg 49-godišnjeg senatora Pleasanta Bridgewatera i 47-godišnjeg vozača ambulantnih kola Tarina Lightbournea.

Vezani članci Slika nije dostupna Omiljeni par iz hollywoodskog filma ponovno zajedno! Slika nije dostupna Nakon obiteljske tragedije htio se povući iz svijeta filma!

Ta su im dvojica, tvrdi slavni bračni par, prijatila, a na kraju i ucijenila, pokušavajući od njih izvući 25 milijuna dolara. Zauzvrat su nudili šutnju, jer su smatrali kako posjeduju informacije koje mogu ugrozili ugled i slobodu Johna Travolte i njegove žene.

Naime, dva ucjenjivača, kako se naknadno saznalo, kanila su javnosti predočiti dokaze da je Travolta svoga umirućeg sina Jetta htio s Bahama prebaciti u bolnicu u Los Angelesu, umjesto da pomoć potraže u lokalnoj klinici. Na kraju je Jett odvezen u bolnicu na Bahamima, no tvrdi se da je to učinjeno prekasno. Bridgewater i Lightbourne smatrali su kako će im glumac platiti za šutnju, no on se obratio vlastima.

John Travolta je na jučerašnjem početku sudskog procesa izjavio da je svoj 16-godišnjeg sina Jetta očajnički pokušavao spasiti tehnikom umjetnog disanja, te da su mu on i supruga priskočili u pomoć čim su čuli vapaje Jettova tutora. Zasad je utvrđeno da je Lightbourne bio vozač liječničkog osoblja koje je došlo na mjesto tragedije, dok uloga senatora Bridgewatera još nije sasvim jasna.

>> Umro maloljetni sin Johna Travolte

>> John Travolta očajnički pokušavao oživjeti sina

Jett Travolta preminuo je uslijed napadaja na obiteljskom novogodišnjem izletu na Bahamima. Bolovao je od jednog oblika autizma i astme, a slične je napade i probleme s disanjem imao dosta često. Smatra se da je Jettovu smrt prouzročio jak udarac u glavu o pod kupaonice, gdje ga je uhvatio napadaj.