Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi zagrebački poduzetnik Josip Šelendić demantira kako je iz ljubavnog gnijezda izbacio svoju djevojku Malinu Grahek. Štoviše, novinarki IN magazina Jeleni Prpoš otkrio kako je presretan što će postati otac i da će još ove jeseni s Malinom ozakoniti svoju vezu.


Zlatni dečko, zagrebački poduzetnik Josip Šelendić odlučio je, preko IN magazina, stati na kraj naklapanjima kako je svoju trudnu djevojku, manekenku Malinu Grahek izbacio iz stana. 'Nisam ja nju nikad izbacio iz stana, ni kad smo hodali, kamoli da bih trudnu curu izbacio iz stana. To su gluposti. Ona od kad se uselila od ljeta kod mene, nije se više vraćala kući.', rekao je mladi poduzetnik.

Vezani članci Slika nije dostupna Sve je počelo kao bajka, a onda... Slika nije dostupna S oženjenim muškarcem prešla prijateljsku granicu?

Ne samo da nikad nisu razmišljali o prekidu veze već planiraju vjenčanje. Svoju će ljubav ozakoniti ove jeseni. Prinova ih nije iznenadila jer su radili na djetetu, kaže Šelendić: Ja sam to s Malinom planirao, tako je i ispalo. Sretni smo. Svadba će biti sad odmah u jesen, ova službena, kod matičara i sljedeće godine ćemo organizirati veliko vjenčanje za goste i prijatelje.'