Josipa Dikana Radeljaka boli briga što je Županijski sud u Zagrebu donio pravomoćnu odluku o rušenju penthousea.


Josip Dikan Radeljak bespravno je izgradio luksuzni penthouse na sedmom katu zgrade na zagrebačkom Cvjetnom trgu, točnije na Trgu Petra Preradovića 5, koja je djelomično u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve. Nakon godina i godina muljanja kome zapravo pripada spornih 150 metara kvadratnih, Radeljaku je po odluci Županijskog suda u Zagrebu na kućnu adresu stiglo rješenje o rušenju bespravno sagrađenog dijela stana.

Radeljaku ne gine rušenje ljubavnog gnijezda

Vezani članci Slika nije dostupna Ušminkani trio Diky, Lamby i Vuica posjetili grob Ene Begović Slika nije dostupna Je li Vlatka Pokos Dolores Lambašu spasila zatvora?

Srpska pravoslavna crkva s Radeljakom se spori već osam godina jer je bez odobrenja suvlasnika odlučio sebi uzeti zajedničku terasu i tako prisvojiti dodatnih 150 metara kvadratnih.

Jednog dana kad nam naša pravna država profunkcionira, a ovaj slučaj možda ukazuje na trag prosvjetljenja, ljudi poput Radeljaka više neće moći krasti kvadratne metre po centru metropole.

>> Sapunica desetljeća: Prije točno četiri godine vjenčali se Vlatka i Dikan

A oglasio se i Jožica, i to iz dalekog Dubaija pod čijim suncem prži kožu u društvu partnerice Dolores Lambaše:

Pozivi odvjetnika ga ometaju u kupanju

'Ja se kupam i baš me briga za Srpsku pravoslavnu crkvu! Ne interesira me presuda', rekao je Jutarnjem i tim putem najavio žalbu Sudu koju će njegov odvjetnik uskoro poslati na njihovu adresu. No, odvjetniku bi bilo bolje da se požuri, jer je odvjetnica Crkve Milka Savić jasno dala do znanja da za rušenje ljubavnog gnijezda Radeljak ima samo osam dana. Naime, rješenje je pravomoćno i ukoliko se Diky ogluši na presudu djelovat će Crkva i pokrenuti ovršni postupak.